Metamorf masszázs tanfolyam

Ez a lelket simogató, ruhában történő, gyengéd eljárás lágy, finom érintésekkel old a gerinc reflexzónáján (lábfejen, a kézen és a fejen) és az így keletkező energiahullám tisztítja az érzelmi blokkokat, gátakat.

Milyen problémákra nyújt gyógyírt?

Stresszoldó hatása miatt kiváltképpen ajánlott nehéz időszakokban (szakítás, gyász stb.), változások, váltások esetén (munkahely, kapcsolat), gyerekeknél viselkedési, beilleszkedési, tanulási problémáknál. 

A rendszeres metamorf masszázs segít abban, hogy eltűnjenek a félelmek, a bizonytalanságok, bús és haragos gondolatok, nyomasztó érzések, frusztrációk. 

Nyitottabbá, oldottabbá, energikusabbá válunk, nő az önbizalmunk, jókedvűbbek, derűlátóbbak leszünk, ezáltal javul az életminőségünk.

Eredete:

Eredetileg a sámánok, a magyar nép gyógyítói alkalmazták. Hagyományos értelemben véve nem is masszázs, a hangsúly meghatározott pontok érintésén van. A metamorfózis szó görögül átváltozást, átalakulást jelent. Ez egy olyan különleges technika, amely a mindennapi életben, életfelfogásban hoz változást, javulást.

Ára

Csoportos: 34.900 Ft

Páros és VIP egyéni: 54.900 Ft

Kádas Tímea vagyok

Édesanya, szépségnagykövet és MRT masszázs oktatásszervező

Elhivatott vagyok abban, hogy minél több nőnek segítsek fiatalon és egészségesen tartani a bőrét.

Ezért hoztam létre a Gano Cosmetics weboldalt, aminek az a célja, hogy megismertessem a hölgyeket, így Téged is, azokkal a természetes kozmetikumokkal, amiket én magam is használok. Így szó szerint a saját bőrödön érzem a hatásukat és tudom, milyen hihetetlenül hatékonyak.

Emellett a speciális és egyedi MRT masszázs tanfolyamokat is szervezek kozmetikusok részére.

Imádom ezt a masszázst, mert rendkívül kellemes és érzem, hogy meg fiatalodik tőle a bőröm.

Képek a végzett kozmetikusainkról

Kérdésed van?

 Tedd fel nekem e-mailben, telefonon: 

ganocosmetics@gmail.com

Kádas Tímea +36 20 9665453

Ganocosmetics 2023 | Adatkezelés | Impresszum