Reflexzónás arcmasszázs tanfolyam

A reflexzónák olyan idegpontok, melyek egy-egy távoli testrésszel vannak kapcsolatban (akárcsak a talp esetében). A reflexzónák már hamarabb jeleznek nekünk, mint ahogy a betegség kialakulna.

A megfelelő zónák masszírozásával nő a hozzárendelt szervek vér- és nyirokkeringése, ezáltal javul a sejtek anyagcseréje, beindulnak a szervezet öngyógyító erői. Erősíti az immunrendszert, szabályozza a hormonháztartást, elősegíti és gyorsítja a salakanyagok kiválasztását.

Milyen problémákra nyújt gyógyírt?

A reflexológia célja főként a megelőzés, frissítés, regenerálás, de bizonyos betegségek kiegészítő kezeléseként is nagyon fontos lehet. Csillapíthatja a fájdalmat, felszabadíthat a negatív érzésektől. Oldja a testi-lelki feszültségeket, kellemes, ellazult állapot jöhet létre azonnal.

Az arc reflexpontjainak kezelésével – megszüntethetjük a fájdalmakat, elkerülhetjük a betegségeket – gyors és mellékhatás mentes gyógyulást biztosíthatunk – visszaállíthatjuk a test energetikai egyensúlyát – tartósan mozgósíthatjuk erőforrásainkat – feléleszthetjük és ébren tarthatjuk a test öngyógyító folyamatait.

Masszázs hossza: 30-40 perc, 60 percre bővíthető

Ára

Csoportos: 44.900 Ft

Páros és VIP egyéni: 64.900 Ft

Kádas Tímea vagyok

Édesanya, szépségnagykövet és MRT masszázs oktatásszervező

Elhivatott vagyok abban, hogy minél több nőnek segítsek fiatalon és egészségesen tartani a bőrét.

Ezért hoztam létre a Gano Cosmetics weboldalt, aminek az a célja, hogy megismertessem a hölgyeket, így Téged is, azokkal a természetes kozmetikumokkal, amiket én magam is használok. Így szó szerint a saját bőrödön érzem a hatásukat és tudom, milyen hihetetlenül hatékonyak.

Emellett a speciális és egyedi MRT masszázs tanfolyamokat is szervezek kozmetikusok részére.

Imádom ezt a masszázst, mert rendkívül kellemes és érzem, hogy meg fiatalodik tőle a bőröm.

Képek a végzett kozmetikusainkról

Kérdésed van?

 Tedd fel nekem e-mailben, telefonon: 

ganocosmetics@gmail.com

Kádas Tímea +36 20 9665453

Ganocosmetics 2023 | Adatkezelés | Impresszum