Kádas Tímea vagyok, üzletasszony…..

….. édesanya és elhivatott abban, hogy minél több nőnek segítsek fiatalon és egészségesen tartani a bőrét és a testét. Ezért hoztam létre a Gano Cosmetics weboldalt, aminek az a célja, hogy megismertessem a hölgyeket, így Téged is, a koreai kozmetikumokkal, amiket én magam is évek óta használok. Így szó szerint a saját bőrödön érzed a hatásukat és tudom, milyen hihetetlenül hatékonyak.

 Tini koromban rettentően pattanásos és zsíros volt a bőröm. Idővel szerencsére a pattanások elmúltak, viszont a zsíros arcbőr megmaradt. Rengeteg márkás és drága terméket kipróbáltam, viszont tartós megoldást egyik sem hozott. Bőröm zsírossága mellé az évek múlásával pedig jöttek az apró szarkalábak is :).  Szóval fel volt adva a lecke, hogy találjak olyan kozmetikumot, ami végre tényleg megoldaná a bőrproblémámat.

Ez az én történetem

10 évig dolgoztam a divatszakmában és magával ragadott az emberi szépség. Rengeteget utaztam ezekben az időkben és sok emberrel találkoztam, sok kozmetikumot kipróbáltam. Mindig is csodáltam az ázsiai nőket, a kortalan szépségüket. Sokkal fiatalabbnak néztek ki a koruknál és a bőrük csak úgy ragyogott. 

 Szerettem volna tudni, mi a titkuk

Mint megtudtam, az ő napi bőrápolásuk rendszerre épül. Egymásra épülő kozmetikumokat használnak, és nem hagyják ki az arcuk kényeztetését egyetlen nap sem. Elkezdtem kutakodni és ellestem én is egy-két technikát, kezdett komolyabban foglalkoztatni a koreai arcápolás.  Néhány évvel ezelőtt rátaláltam arra a gyártóra, aki elég magas mércét állított fel az ún. “K-Beauty” (koreai szépségápolás) területén. 

Ezért választottam a DXN-t, a K-Beauty egyik vezető gyártóját 

Dél-Koreában 2000 cég gyárt kozmetikumokat. A délkelet-ázsiai DXN cég a legjobb hatóanyagokat választotta összetevőknek, hogy tökéletes eredményt nyújtson mind a fiatalabb, mind az érettebb bőrtípussal rendelkezőknél. Koreában elsőként vitte föld alá a gyártósorát, azért, hogy a termékek alapanyagát védje a fénytől, az időjárástól, a szennyeződéstől és a hőmérséklettől. És ami számomra fontos volt, hogy a DXN nem végez állatokon kísérleteket! A K-Beauty szektorban következetesen odafigyel minden apró lépésre, ami a termék gyártását és a technológiát érinti. A kozmetikumok fő összetevője a ganoderma gomba (ebből ered a webshopom neve) és a spirulina. 

 Szóval, mikor rátaláltam a DXN termékeire, adtam egy esélyt magamnak és kipróbáltam tőlük azt a termékcsaládot, ami a legjobban illett a bőrtípusomhoz és a koromhoz.

Ezért ajánlom Neked is a koreai kozmetikumokat

Mikor megtapasztaltam azt, hogy mennyire jó hatással vannak a bőrömre ezek a kozmetikumok, vágytam rá, hogy ezt más nőkhöz is eljuttassam. A barátnőimnek is feltűnt, hogy sokkal szebb és egészségesebb az arcbőröm. Nekik is ajánlottam, ők pedig mind imádták és hálásak voltak érte. Mivel Európában kevesen ismerik és nehezen is beszerezhetőek ezek a termékek, ezért úgy gondoltam, hogy belevágok és webshopot nyitok.

Hiszen pontosan tudom, milyen érzés váltogatni a különböző krémeket eredménytelenül. 

Nekem sem volt rendes bőrápolási rutinom, de a DXN koreai kozmetikumokat egytől egyig imádom és ami különösen jó, hogy egy kisbaba mellett is könnyen be tudom őket építeni a napi énidőmben (mert igenis néha egy kisgyermekes anyának is van ilyen 😉). Szóval ha elfoglalt életmódot élsz, kevés időd van a napi arcápolásodra, esetleg kismama vagy és  lefoglalnak a gyermek körüli teendők, vagy csak egyszerűen szeretnéd kipróbálni a koreai kozmetikumokat és a vele járó előnyöket akkor olvass tovább, mert ez neked szól!

Amit csak a Gano Cosmetics ad neked

  1. Egy jól kialakított napi arcápolási rutint tudsz majd követni
  2. Prémium kategóriás kozmetikumokat használhatsz, amelyek hatékony megoldást nyújtanak bőrproblémáidra
  3. Feszesebb és tisztább lehet az arcbőröd plasztikai beavatkozások nélkül
  4. Kizárólag természetes összetevőket tartalmaznak
  5. Törzsvásárlói programunkon keresztül akár 20-25%-al olcsóbban vásárolhatsz és értesülhetsz változatos akcióinkról
  6. Vásárlásaid után bónuszt kapsz, amit akár a következő alkalommal le is vásárolhatsz
  7. Egyetlen állat sem szenvedett a kozmetikumok tökéletesítése során (állatkísérlet-mentesség) 

Belülről is tápláld a bőröd

A ragyogó bőr igazából belülről kezdődik. A koreai kozmetikumok csodásak, de nem elég, ha csak kívülről ápolod a bőröd! Számos táplálékkiegészítő közül választhatsz webshopomban, ami segíthet bőröd, hajad, körmöd és immunrendszered erősítésében. Ha pedig szeretnél jobb formába lendülni és megszabadulni néhány kilótól, a táplálékkiegészítők közül a spirulina és a MicoVeggie EU ebben is segíthet.

 Nézz körül a webshopban, biztosan Te is megtalálod azt a terméket, ami segít megoldani azt a szépség problémád, amivel akár már évek óta küzdesz, legyen az töredező körmök, bőrproblémák, vagy hulló haj.  Ha pedig tanácstalan vagy mit válassz, keress meg bátran e-mailen, telefonon, de írhatsz messengeren és instagramon is.

Elérhetőségeim:

Motivációért, friss információkért és tartalmakért beauty témájában kövess, Instagramon, Facebookon és Pinteresten.

Instagram

Facebook 

Pinteres