Gempyuri koreai kozmetikai termékcsalád

Fiatalos, feszes és puha bőr 40 felett is

GEMPYURI BŐRÁPOLÁSI TERMÉKCSALÁD

A Gempyuri Bőrápoló Termékcsalád minden tagjai tartalmaz gazdag bőrfiatalító összetevőket, mivel kifejezetten a 40 év feletti bőr ápolására fejlesztették ki.

Olyan speciális és a nyugati gyártók által nem igazán használt hatóanyagai vannak, mint a szarvasgomba-kivonat, ganoderma-kivonat, spirulina-kivonat vagy az ametiszt por. Ezek mélyen hidratálják a bőrt és pótolják az elveszített zsiradékot, így puha tapintásúvá teszik a bőrt.

 A ganoderma gomba egy olyan anyag, amit Ázsiában több ezer éve alkalmaznak az egészség javítására és a bőr fiatalítására egyaránt. A ganoderma vagy reishi gomba erős antioxidáns, gyulladáscsökkentő és mélyen hidratáló anyag.

 A Gempyuri Bőrápolási Termékcsaládnak 5 tagja van, ezek egymásra épülnek, de nem kell feltétlenül mindegyik terméket használnod. A termékek külön-külön is megállják a helyüket és kiválaszthatod közülük azokat a termékeket, amik nálad beválltak. Azért előnyös ugyanazon termékcsaládból beszerezned a különböző célú bőrápolási termékeket, mert a koreai kozmetikumok akkor a leghatékonyabbak, ha lépcsősen építed fel a használatukat. 

 Az egyes termékek, amellett, hogy betöltik saját funkciójukat, külön-külön is fiatalítják, regenerálják és rugalmasabbá varázsolják bőrödet.

 Mindegyik terméket Dél-Koreában gyártották.

 A Gempyuri Bőrápolási Termékcsalád 5 tagja:

GEMPYURI MULTIFUNKCIONÁLIS MASSZÁZS- ÉS SMINKELTÁVOLÍTÓ SZER 125 ML
GEMPYURI ENERGIZÁLÓ SZÉRUM 50 ML
GEMPYURI FRISSÍTŐ TONIK A PÓRUSOK ÖSSZEHÚZÁSÁRA 100 ML
GEMPYURI ARCMEGEMELŐ HATÁSÚ AMPULLA OLAJ 30 ML
GEMPYURI BŐRFIATALÍTÓ KRÉM 50 ML

 A krémek egyenként is vásárolhatóak a linkre kattintva!

Fogyasztói ár: 129.755 Ft
Törzsvásárlói ár: 101.370 Ft

Válaszd ki, hogy törzsvásárlói áron, vagy fogyasztói áron szeretnél vásárolni, utána pedig kattints a választott gombra!