Szépség tanácsadó

Kádas Tímea

Törzsvásárlói program

Regisztrálj és szerezd meg a törzsvásárló program kedvezményeit! 

Ha szeretnél rendszeresen vásárolni és örülnél, ha kedvezményes áron juthatnál hozzá a Gano Cosmetics termékeihez, akkor regisztrálj a weboldalon!

A törzsvásárlói kedvezmény mértéke: 20-25%

A konkrét termékekre vonatkozó kedvezményt az Árlista menüpontban nézheted meg.

Ki lehet törzsvásárló?

Bárki. Az egyetlen feltétel, hogy évente legalább egy terméket vásárolj a webshopban.

Hogyan tudok regisztrálni?

Kattints erre a linkre

  1. Töltsd ki a regisztrációs űrlapot (csupán pár perc).
  2. Kapsz egy visszaigazoló e-mailt.
  3. Nyisd meg az e-mailt és erősítsd meg a regisztrációd.
  4. Készen vagy, mostantól kedvezményes áron vásárolhatsz!

Pontgyűjtés

A vásárlásaiddal pontokat is gyűjtesz, ami főleg akkor lesz hasznos számodra, ha  szívesen ajánlod másnak is a termékeket. Erről részletesebben a következő pontban, a Partnerprogram részben olvashatsz. 

Partnerprogram 

Elégedett vagy a termékekkel és szeretnéd tovább ajánlani másoknak? Ha csatlakozol hozzám, plusz bevételre is szert tehetsz!

 Ezt megteheted magánemberként, szakemberként (pl. kozmetikus), vállalkozóként, de akár alkalmazottként is, munka vagy GYES/GYED mellett is. Én magam is egy kislányt nevelek és közben dolgozom.

Milyen előnyei vannak a partnerprogramnak?

20-25%-os kedvezménnyel tudsz koreai kozmetikumokat vásárolni.

A csatlakozás teljesen ingyenes.

A termékek eladásával plusz bevételed lesz.

Az eladások után járó bónuszokat vásárlásra tudod beváltani, így még több pénz marad nálad. Minél több ismerősöd/vendéged fogja a termékeket használni rajtad keresztül, annál több pontot és bónuszt gyűjtesz, így a bevételed folyamatosan növekedni fog.

Így működik a partnerprogram

Minden egyes termékhez tartozik egy pontszám (PV), amit az Árlista menüpontban tudsz megnézni.

 A termékek vásárlása után annyi pontot kapsz, amit a fenti táblázatban találsz.

Ha az adott hónapban minimum 100 PV pontot gyűjtesz, bónuszban részesülsz, amit a következő vásárlásnál tudsz felhasználni és termékre váltani. 

A vásárlásonként fizetendő összeg 80%-át tudod az összegyűlt bónuszból felhasználni, tehát csak a termék árának 20%-ot fogod kifizetni. 

A bónusz pontok pénzt érnek és egy bizonyos pontszám, illetve eladási összeg felett kiveheted a számládról. Erről részleteket e-mailben szívesen küldök Neked, ha komolyabban szeretnél koreai kozmetikumokkal, táplálékkiegészítőkkel foglalkozni.

Ha 100 pont alatt maradsz adott hónapban, a pontjaid akkor is megmaradnak és folyamatosan tudod őket gyűjteni, viszont bónuszt abban a hónapban nem kapsz.

Ki csatlakozhat a partnerprogramhoz?

Bárki, aki regisztrál a weboldalon és évente vásárol legalább egy terméket.

Akiknek javaslom

Magánembereknek, kozmetikusoknak, szépségszalon tulajdonosának, (egyéni) vállalkozóknak és természetesen bárkinek, aki szívesen foglalkozik kozmetikumokkal.

Egyéni vállalkozóként is eladhatod a koreai kozmetikumokat a kapcsolati hálódon vagy az interneten keresztül. Mivel én magam édesanyaként és vállalkozóként vágtam bele, Neked is meleg szívvel ajánlom, ha hozzám hasonlóan beleszerettél a koreai kozmetikumokba!

 Ha pedig a szépségiparban dolgozol, ez egy remek lehetőség, hogy vendégeidnek ajánld a koreai kozmetikumokat, étrend-kiegészítőket és növeld a bevételed.

Tipp kozmetikusoknak: kezdd el használni a koreai kozmetikumokat a kezelésekhez és ha a vendégeid elégedettek, a termékek önmagukat adják el, neked csupán fel kell ajánlanod őket.

Lehetőség van arra is, hogy a partnerprogram részeként megtanulj egy egyedülálló arcmegemelő koreai arcmasszázst, amivel bővítheted szolgáltatásaid és vendégeid még elégedettebbek lesznek.

Ha bizonytalan vagy, kérdésed van, ne habozz, küldj e-mailt vagy keress meg az instagramon @ganocosmetics néven és írj privát üzenetet!

Várlak szeretettel törzsvásárlóim és partnereim között!

Kádas Tímea
vállalkozó

beauty@ganocosmetics.com