A koreai kozmetikumok szabadalmaztatott hatóanyagokat tartalmaznak, amiket az Európában ismert márkák nem, vagy csak elvétve használnak. A koreai kozmetikumok egymásra épülnek, ezért Te is könnyen kialakíthatod a napi arcápolási rutinodat anélkül, hogy belezavarodnál! 

Koreai kozmetikumok különleges összetevői

A reishi gomba vagy ganoderma a koreai kozmetikumok lelke, ugyanis számtalan egészségügyi és szépségre gyakorolt hatását bizonyították. A ráncokat feltölti-kisimítja, hidratál, tonizálja a bőrt és fokozza a bőr rugalmasságát adó kollagén rostok képződését.

Az egyes termékcsalád tagjait (M Miracle és Gempyuri) úgy készítették el, hogy támogassák és erősítsék egymás hatását. Webshopomban kapható koreai kozmetikumok különlegessége a ganoderma vagy reishi gomba, illetve a spirulina alga. 

A ganoderma gombát (Ganoderma lucidum) Ázsiában már évezredek óta használják fiatalításra és egészségmegőrzésre, nem csoda hát, hogy a korai kozmetikumok fő hatóanyag is.

A ganoderma igazoltan halványítja-kisimítja a ráncokat, megköti a nedvességet a bőrben, tónust ad a bőrnek, egyben antioxidáns hatású és serkenti a bőr rugalmasságát adó kollagén termelődését.

Innovatív gyártás

A koreai gyártókra jellemző, hogy rendkívül nyitottak az újdonságok felé, folyamatosan fejlesztik a termékeiket és nem riadnak meg az európai fül számára szokatlan hatóanyagok tesztelésétől sem. Ezért lehetséges, hogy a koreai kozmetikumokban olyan összetevőket találsz, ami megökkentő, netán sosem hallottál még róla. Ilyen például az ametiszt por vagy a szarvasgomba-kivonat.

Minden terméket Dél-Korea piacvezető gyártójától, a DXN-től szerzem meg, ami a világon elsőként vitte gyártósorát a föld alá azért, a fénytől és a hőmérséklet ingadozástól is védje a termékeket. 

BIO termékek

A DXN termékei természetes hatóanyagokat tartalmaznak, amik megkapták a BIO minősítést is.

Állatkísérlet mentesség

A webshopomban kapható koreai kozmetikumok gyártója nem tesztelte a termékeit az állatokon, többek között ez is vonzó szempont volt számomra, mikor választottam.

A koreai kozmetikumok minden bőrtípusra használhatók

Webshopomban kapható koreai kozmetikumok gyakorlatilag minden bőrtípusra használhatóak. Csupán egyetlen választási szempont van, ez pedig a kor. 40 éves kor alatt az M Miracle, 40 éves kor felett pedig a Gempyuri termékek a befutók.

A koreai arcápolási rutin

A koreai arcápolási rutin egymásra épülő lépésekből áll, a teljes rutin 10 lépéses, azonban az előnye, hogy Te magad állíthatod össze a számodra megfelelő termékekből és nem kell minden nap minden lépést végigcsinálni. A teljes, egyéni arcápolási rutin tehát valószínűleg nem fog 10 lépésből állni. 

Az alábbiakban egy 5+1 lépéses rutint ajánlok, amit ha beépítesz a napi énidődbe, garantálom, hogy a bőröd gyönyörűbb és fiatalosabb lesz, mint valaha.

A koreai kozmetikumok egymásra épülnek, az egyes hatóanyagok fokozzák és kiegészítik egymás hatását.

Napi arcápolás koreai kozmetikumokkal lépésről lépésre

Az egyes lépéseknél a termékre kattintva éred el a webshopot, ahol rögtön meg is tudod rendelni. Ha bármi kérdésed van, írj e-mailt:

1. Arctisztítás

Az arcápolás egyik legfontosabb, itthon talán pici alulértékelt lépése az arctisztítás. Ha nem távolítjuk el maradéktalanul a pórusainkba rakódott koszt, felesleges faggyút, elhalt hámsejteket a bőrünk nem tud megújulni, nem tud lélegezni, ezért nem képes ugyanúgy beszívni a hidratáló-ápoló krémek hatóanyagait. Az elszarusodott hámsejtek fakóvá tehetik az arcunkat, ezért egy alapos tisztítás mindneképpen szükséges minden este, de akár reggel is.

Gempyuri Multifunkcionális Masszázs- és Sminkeltávolító Szer

2. Tonizálás

A koreai tonerek kiválóan ápolják a bőrt, előkészítik az arcod a hidratáló és egyéb tápláló kozmetikumok befogadására. A toner megnyugtatja a bőrt és gyulladáscsökkentő hatása is van.

Gempyuri Frissítő Tonik a Pórusok Összehúzására

3. Szérum

A szérumot mindig a hidratáló krém felkenése előtt kell használni. A szérum egyrészt fokozza a krém hidratáló-fiatalító-bőrkisimító hatását, másrészt egy igazi brutális hatóanyag bomba, rendkívül nagy koncentrációban tartalmaz ránctalanító és bőrtápláló összetevőket. 

Gempyuri Energizáló Szérum

4. Esszencia

Az esszencia használata még inkább fokozza a hidratáló és a szérum hatását, regenerálja és fiatalítja a bőrt, gazdag antioxidánsokban, az argán olaj pedig gazdagon ápolja és táplálja a bőrt.

Gempyuri Arcmegemelő hatású Ampulla Olaj

5. Hidratáló krém

Az érett bőr tökéletes, hatóanyagokban gazdag hidratálót igényel. Használd reggel és este is! feszesítő, A Gempyuri hidratálója puhítja tapintásúvá teszik a bőrt, lassítja az öregedési folyamatokat, kisimítja a ráncokat, a nedvességet a bőrbe zárja és bőrmegújító hatása is van.

Gempyuri Bőrfiatalító krém

+1 Fátyolmaszk 

A koreai kozmetikumok közül az egyik legnépszerűbb termék a fátyolmaszk. A fátyolmaszk az eukaliptusz rostjaiból készül, ezért a bőrbe hatékonyabban szívódnak a hatóanyagai. Elképesztően finom érzést hagy maga után, a bőrt lággyá és puhává teszi. Hetente elég 1 vagy 2 alkalommal használni vagy kúraszerűen, egy héten keresztül naponta egyszer.

Gempyuri Mask

Ha megnézed a koreai nők bőrét, azt fogod látni, hogy szinte hibátlan, feszes és kortalan. A titkuk pedig az odafigyelés, a mindennapi arcápolás. Nem sajnálják az időt és fáradtságot maguktól, hiszen tudják, hogy megtérül és ragaszkodnak a kialakított rutinjukhoz. Kövesd a példájukat és próbáld ki Te is a koreai kozmetikumokat!

Legutóbbi bejegyzések